Linnenservice op Terschelling

Uw adres voor hygiënische gesealde bedlinnen pakketten

Onze service webwinkel is aangesloten en goedgekeurd door Webwinkelkeur.nl

 

Bestel tijdig uw linnenpakketten

voor de Oerol periode, Zomervakantie, Herfstvakantie, Berenloop en Kerstvakantie

 

Selecteer eerst de plaats van uw vakantiehuis 

 

 

Beheer - Verhuur & Linnenservice bij vakantiehuizen op Terschelling.

15 Jaar ervaring als beheerder, verhuurder en Linnenverhuurservice bij Vakantiehuizen op Terschelling en aangesloten bij Webwinkelkeur.

Er zijn een aantal vakantiehuiseigenaren die linnenservice op Terschelling  bieden naast de verhuur van hun vakantiehuis. Maar wordt die linnenverhuur optie niet geboden hoe fijn is het dan dat U bedlinnenpakketten kan huren op Terschelling?  Zo hoeft u niet uw eigen linnengoed mee te nemen van huis. Dat betekent lekker schone bedden bij vertrek van huis en bij thuiskomt na afloop van uw vakantie. En het scheelt weer pakruimte in uw auto en een enorme berg was bij thuiskomst.  Kortom 3 vliegen in één klap om blij van te worden. Vakantie Service Bureau op Terschelling bezorgd graag uw bedlinnen, handdoeken of kindermeubilair op eiland breedte.

Moet ik het gehuurde linnen ergens afhalen en terugbrengen?

Nee hoor, onze linnenservice op Terschelling is er om u een zorg uithanden te nemen.  Uw vakantie is immers begonnen en wij vinden het fijn om deze  prettig voor u te laten starten. Kortom, wij bezorgen en halen de gehuurde linnenpakketten op uw vakantieadres. Dat noemen wij nu echte service op Terschelling! En bezorgen is ook nog eens Gratis. Het enige wat wij van u vragen is alles weer te verzamelen op de dag van vertrek en dit buiten bij de voordeur te plaatsen voor onze ophaaldienst.

En wat als er nu iets niet helemaal goed is gegaan met de levering van mijn bestelling?

Dat proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen. Maar wij zijn nou eenmaal mensen en waar mensen werken worden soms ook fouten gemaakt. Dit kan natuurlijk per ongeluk eens gebeuren. Maar niet getreurd, naast dat wij er naar streven om zo weinig mogelijk fouten te maken zijn wij goed bereikbaar. Krijgt u ons niet direct aan de lijn? Spreekt U dan de voicemail in, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Maar vermeld wel uw naam en ordernummer zodat wij uw gegevens er vast bij kunnen pakken. Ook via een mailtje heeft u ook snel een reactie van ons terug.

Hoe zit het met Hygiëne en Allergieën als ik gebruik wil maken van jullie Bedlinnenservice op Terschelling?

Onze bedlinnenpakketten, handdoekenpakketten en keukenpakketten worden gesealed door de wasserette waar wij onze pakketten zelf huren. Zij garanderen ons dat zij alle textiel wassen met hypoallergene wasmiddelen.

Terugkerende huurders bij onze Linnenservice op Terschelling

Bij iedere bestelling kunt u kiezen voor een gratis zwarte strandtas. Een super handige tas voor boodschappen, handdoeken en of strandspullen in mee te nemen. Deze tas krijgt u van ons als welkomcadeau als huurder. Leuk als aandenken aan uw Terschelling vakantie.  En bij besteding vanaf 50 euro, ontvangt u een Gratis huur keukenpakket bij uw bestelling. U hoeft dan dus geen keukenpakket te bestellen.

Kan ik ook meerdere services tegelijk bestellen?

Ja dat kan zeker. Naast onze linnenservice op Terschelling, bieden wij ook boodschappenservice, verhuur van kindermeubilair en binnenkort ook ontbijtservice aan. Alles wat wij aanbieden staat op onze website vermeld en omschreven.

 

Wilt u direct Linnenservice bestellen voor uw vakantie op Terschelling?

Kies hier in welke plaats op Terschelling uw vakantiehuis staat en selecteer daarna het desbetreffende vakantiehuis.

Linnenservice West Terschelling | Linnenservice West aan Zee | Linnenservice Hee Terschelling |

Linnenservice Baaiduinen TerschellingLinnenservice MidslandLinnenservice Midsland Noord

Linnenservice Midsland aan Zee | Linnenservice Kinnum | Linnenservice Formerum |

Linnenservice Lies | Linnenservice Hoorn | Linnenservice Oosterend

 

 

 

© 2020 - 2024 Vakantiehuis Beheer Terschelling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel