Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuurder voor uw vakantiehuis op Terschelling?

Verhuur van uw vakantiehuis op Terschelling neemt de nodige tijd en continuiteit van u in beslag. Om die reden bied Vakantie Service Bureau Terschelling u de mogelijkheid om dat uit te besteden aan ons als verhuurder. Wij zorgen bij de verhuur van uw vakantiehuis voor de communicatie met de huurder, verzorgen de contracten en houden de website en de beschikbaarheid voor u bij. Verder verzorgen wij dat uw vakantiehuis vindbaar is in google en de info op social media wordt gedeeld.

Naast onze boekingssite "Hallo Terschelling " is het ook mogelijk om een eigen website van uw vakantiehuis te laten maken. In deze site kan dan dezelfde boekingssoftware worden geplaatst met als voordeel dat er geen dubbele boekingen kunnen ontstaan. Op het moment van aanvraag wordt de bezetting automatisch geblokt. Dit voorkomt dubbele boekingen en aanvragen.

Sinds geruime tijd werken wij samen Reflex Booking met hun boekings software Reflexholiday.

Vakantie Service Bureau Terschelling biedt vakantiehuis eigenaren de mogelijkheid, indien uw accommodatie in ons beheer is, om uw vakantiehuis te verhuren via onze boekingswebsite Hallo Terschelling.

Wilt u informatie over verhuur via ons Service Bureau?

Neemt u dan contact op met ons via het contact formulier

Laat u ons even weten op welk telefoonnummer en tijd wij u het beste kunnen bereiken?

Wij zullen dan spoedig een telefonisch afspraak met u afstemmen per mail.

 

Vriendelijke groet,

Miranda Meijer

 

© 2020 - 2024 Vakantiehuis Beheer Terschelling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel