U heeft het recht uw bestelling* tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vakantieservicebureauterschelling.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

*Indien er ongeopende pakketten linnengoed niet worden gebruikt, deze gelieve bij aankomst in het vakantiehuis aan ons retourneren zodat wij ter plekke met u kunnen verrekenen.  Uw melding zien wij graag per mail tegemoet op de dag van aankomst.

 

*Levering van Linnenpakketten bij vakantiehuizen op Terschelling waarbij de eigenaar de huurder verplicht om linnenpakketten bij ons af te nemen voor gebruik tijdens hun verblijf kunnen geen aanspraak maken op het herroepingsrecht.

© 2020 - 2024 Vakantiehuis Beheer Terschelling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel